DeLonghi ECAM 23.460.S volautomaat |

De DeLonghi ECAM 23.460.S koffievolautomaat is de uiting van kwaliteit, professionaliteit en bruikbaarheid, wat de dagelijkse behoeften van jouw keuken in functionaliteit en stijl vertaalt. Door zijn kleine afmetingen past deze machine in de kleinste ruimtes. Ook is deze volautomatische espressomachine zeer eenvoudig in gebruik. Uit één zetcyclus maakt de machine twee espresso’s, een dubbele espresso of een dubbele espresso lungo. Hiervoor is de “x2”-functie op de machine. De machine maalt dus in één keer de juiste hoeveelheid bonen. Het LatteCrema-systeem zorgt voor de perfecte mix van romig, stevig en op de juiste temperatuur micromelkschuim, tot de laatste druppel. Het systeem is ontwikkeld om de schuimlaag van bijvoorbeeld cappuccino te voorzien van microbubbels. Het bedieningspaneel zit aan de voorzijde van de machine. Vanaf het intuïtieve display is in twee regels af te lezen met welke bereiding de machine bezig is en hoe lang dit proces nog duurt. Naast het display is de machine voorzien van een draaiknop om onder andere de sterkte van de koffie te bepalen (mild, normaal of lekker sterk) en zes toetsen voor direct te bereiden recepten en andere tools voor een eenvoudig gebruik. Om van de volle smaak van een uitstekende espresso te genieten, is het essentieel dat de koffie wordt gezet met ‘net gemalen’ koffiebonen, wat overeenkomt met de methoden die in koffiebars worden gebruikt. De ECAM 23.460.S maalt alleen de benodigde hoeveelheid koffie die nodig is voor ieder recept om het oorspronkelijke aroma van de bonen te behouden. Bovendien vermindert het Tubeless-systeem de hoeveelheid gemalen koffie die in het maalcircuit achterblijft tot een minimum. Om het volle aroma van versgemalen koffie vrij te geven en te behouden, is de juiste extractietemperatuur tussen 88° en 96°C essentieel. De automaat is uitgerust met een thermoblocksysteem om het water te verwarmen voor de koffiebereiding. Een geavanceerd elektronisch systeem garandeert de precisie van de optimale zettemperatuur. Het thermoblocksysteem stelt het apparaat ook in staat om melkbereidingen op een perfecte temperatuur van 57°C met microbubbels te bereiden. Doordat de volautomaat niet over een dubbelverwarmingssysteem beschikt, bestaat een zetcyclus uit twee fases. De zetgroep doseert en stampt de gemalen koffie net als een professionele barista. Dit zorgt voor de optimale infusiedruk tussen 9 en 12 bar voor elke zetcyclus, wat resulteert in de extractie van een perfect romige, dichte en aromatische koffie. De gepatenteerde zetgroep van DeLonghi heeft een verstelbare ‘kamer’ die verschillende hoeveelheden gemalen koffie kan bevatten, wat zorgt voor een perfect resultaat in het kopje. De ECAM 23.460.S kan zelfs twee kopjes tegelijk zetten met hetzelfde uitstekende resultaat.
code: 1199210

prijs: 525.00   (klik hier voor meer informatie